Kassler!
2014-10-10 @ 19:18:00
PS 2. Heter det verkligen "skalet"?
Allmänt
Permalink
Detta livsmedel! Nu har jag efter lång tid åter igen upptäckt tjusningen.
Fördelarna är många:
1. Det är gott
2. Det är billigt
3. Det är snabblagat
Eller till och med typ helt färdiglagat. Gör såhär: köp en kasslerbit av valfri storlek. Bär hem den. Ta av plast och eventuellt nät. Skär upp i skivor/strimlor/tärningar/annan form. Servera med valfria tillbehör eller ät som det är (men riskera att få skörbjugg). Violá!
PS. Själva "skalet" är typ godast!
PS 2. Heter det verkligen "skalet"?
Kommentarer
Postat av: Ulrika
Kanten? Skorpan?
Svar:
Ja! Kanten låter ju bra! Eller kanske utsidan. Eller garneringen? Sökandet fortsätter efter den ultimata benämningen.... :-)
Fredrica
2014-10-11 @ 20:22:17
Trackback